netwerk van merkleiders

Word onze nieuwe Kennismanager Data & Research

brooke-cagle-JBwcenOuRCg-unsplash (1)

bvA netwerk van merkleiders is op zoek naar een ambitieuze en analytisch sterke data- en researchspecialist die de inspanningen van bvA op het gebied van transparantie en effectiviteit van media gaat versterken. Uitgaande van de actuele ontwikkelingen, vooral op het gebied van media-effectiviteit, draag je actuele en relevante topics aan die in taskforces, werkgroepen en webinars verder uitgediept kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van deze kennisbijeenkomsten.

Daarnaast vertegenwoordig je de bvA-belangen in expertgroepen en kamers van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) dat opdrachtgever is van alle nationale mediabereiksonderzoeken in Nederland. NMO heeft als doel een crossmediale dataset voor strategische planning en evaluatie van campagnes op te leveren. Met dit onderzoek loopt Nederland voorop in de wereld van mediabereiksonderzoek. Verder onderhoud je contacten met de WFA (World Federation of Advertisers) en werk je samen met andere nationale adverteerdersbonden aan gezamenlijke projecten.

Lees hier de volledige vacature

Solliciteren

Interesse? Stuur dan je motivatie samen met je Curriculum Vitae voor 8 januari 2024 naar info@bva.nl t.a.v. Henriette van Swinderen.

share