netwerk van merkleiders

Taskforce Inclusie & Diversiteit

duy-pham-Cecb0_8Hx-o-unsplash

Dit is een overzicht van de publicaties van de bvA Taskforce Diversiteit & Inclusie. Ook kun je hieronder webinars van de taskforce terugkijken. Klik op de afbeelding om een document te downloaden. 

   
CMO ondezoek.jpg Uitkomsten van het CMO onderzoek, gehouden in 2021, dat in kaart brengt op welke behoefte/vragen de taskforce kan inspelen met pubicaties en activiteiten. 
   
EDI op de werkvloer wegwijzer.jpg Waarom en hoe ga je als merkleider aan de slag met Equity, Diversity & Inclusion op de werkvloer. Een wegwijzer.
   

Podcast Primeur

podcast.jpg

Beluister de eerste aflevering van de Merkleiders podcast.
   

 

cover inclusieve briefing.jpg

Een praktisch hulpmiddel waarmee je als marketeer kunt zorgen dat diversiteit & inclusie vanaf de start van een nieuw (communicatie-)project geïntegreerd wordt. De tool focust op vier onderwerpen die in elke briefing staan: doelgroep, inzicht, casting en productie

Calve case.jpg

Deze inspirerende case werd op 18 mei 2022 tijdens het door de bvA Tasfkorce Inclusie & Diversiteit georganiseerde webinar 'Diversiteit & Inclusie - werkt voor je merk' gepresenteerd door Maikel Fontein (Calvé, Unilever).


Ben je geen lid, maar wil je een van de publicaties (uitgezonderd de Calvé-case) ook graag ontvangen? Stuur dan een mail naar linda.hell@bva.nl

Kijk webinars terug over Diversiteit & Inclusie