Content Marketing kan nog veel beter!


Op donderdagmiddag 17 mei organiseerde BVA, in samenwerking met de taskforce Content Marketing van IAB, een bijeenkomst over 'Content Marketing kan nog veel beter!'.  

shutterstock_126395402

Het programma was als volgt:

  1. Contentmarketing strategie: waar moet een gedegen strategie aan voldoen? Carlijn Postma - founder van The Post 
    We zien allemaal dat Content Marketing een steeds belangrijker onderdeel vervult in de marketing mix, maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste uitganspunten neemt, hoe je doelstellingen bepaalt om succes te meten, hoe je alle stakeholders op 1 lijn krijgt, of hoe je de juiste keuzes maakt? Carlijn Postma van ThePost ging in op deze vragen en besprak waar een Content Marketing Strategie voor een merk aan moet voldoen.


  2. Wat doet contentmarketing voor mijn merk? Handvatten voor het stellen van de juiste KPI's. Wouter Geels - branding, content, media en online video van ING 
    Het bepalen van KPI’s is essentieel op het moment dat je marketingactiviteiten verricht. Dit is relatief gemakkelijk als er een directe ROI te bepalen is, maar hoe doe je dit wanneer de handeling die voortvloeit uit de content minder makkelijk te bepalen is? En hoe meet je dan eigenlijk het effect hiervan. Wouter Geels van ING ging hier uitgebreid in op KPI’s zoals engagement, quality visits, time spend en web traffic.
  3. Influencer marketing: met de juiste kennis een krachtig instrument in je marketing mix. Niels Langereis - Managing Director Content van WaveMaker 
    Influencer marketing is enorm in ontwikkeling en we kunnen zelfs spreken van een explosie aan nieuwe mogelijkheden. Maar wat zijn de verschillen tussen de soorten influencers die er op dit moment zijn? Waar moet je op letten op het moment dat je een influencer selecteert? Waarom zijn lange termijn samenwerkingen vaak beter dan werken op campagne basis? Op deze vragen en meer gaf Niels Langereis, Managing Director, Wavemaker Content het antwoord.

  4. Praktijkcase Bol.com retail media groep

 

Presentatie Content Marketing strategie

Presentatie ING

Presentatie Wavemaker Influencer Marketing

Presentatie Bol.com

Datum en tijdstip:
2018-05-17T14:00:00 2018-05-17T17:00:00
Locatie:
BVA bond van adverteerders
Adres:
Hogehilweg 10
1101 CC AMSTERDAM
Nederland
Aanmeldperiode:
2017-11-28T16:00:00 2018-05-17T12:00:00

* Je kunt aanmelden voor deze bijeenkomst door op de knop "inschrijven" hierboven te klikken. Is deze knop niet zichtbaar, dan ben je mogelijk niet ingelogd op onze website. Lukt het na inloggen nog niet om in te schrijven of heb je geen inloggegevens, neem dan graag contact met ons op via info@bva.nl.