Blockchain: het nieuwe business model in advertising?


Blockchain is vooral bekend van Bitcoin, de bekendste cryptocurrency. Maar het principe van Blockchain leent zich voor veel meer dan alleen cryptocurrencies. Ook in advertising zijn er allerlei toepassingen denkbaar, denk dan aan fraude, identiteitsmanagement, GDPR en supply chain optimalisatie. 

Wil je als innoverende marketeer goed voorbereid zijn op wat blockchain voor jou en de sector gaat betekenen door nu alvast een stap extra te zetten om de techniek en mogelijkheden te leren begrijpen? En wil je er niet alleen over te lezen, maar ook door bijgepraat worden door professionals die er dag in, dag uit mee bezig zijn? Schrijf je dan in voor een gezamenlijke sessie van BVA, IAB Nederland en TMG op dinsdag 6 februari aanstaande. De sessie staat volledig in het teken van blockchain. Samen gaan we kijken naar de kansen en uitdagingen van blockchain in digital advertising en mogelijke toepassingen in het kader van GDPR.

Met onder andere sprekers uit Nederland en Engeland:

  • Daan Kleiman (Bitonic). Daan zal terug gaan naar de kern van blockchain en de techniek.

  • Adam Hopkinson and Mary Keane Dawson (Truth). Adam and Keane will take on building transparency, blockchain by block(chain).

  • John Olivieira (Co-founder Publicism). John zal zijn visie geven over de kansen van blockchain voor persvrijheid in de digitale media.

  • Anke Kuik (Faktor). Blockchain gaat de manier waarop we business doen veranderen. Dat staat vast. Maar wat kan er momenteel al met blockchain buiten de cryptocurrencies en wat zijn de huidige uitdagingen? Anke gaat in op welke rol blockchain speelt voor identity management en wat er de voordelen van zijn.


De bijeenkomst is geschikt voor alle marketeers die op de hoogte willen zijn van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. En is voor zowel BVA als IAB leden gratis toegankelijk.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in als je deze sessie wilt bijwonen. De inschrijving verloopt via Eventbrite. Mocht je problemen ondervinden bij het aanmelden, laat het ons dan weten via info@bva.nl.

 

Datum en tijdstip:
2018-02-06T15:15:00 2018-02-06T17:15:00
Locatie:
Uitgeversmaatschappij De Telegraaf B.V. (TMG)
Adres:
Basisweg 30
1043 AP AMSTERDAM
Nederland
Aanmeldperiode:
2017-11-21T16:00:00 2018-02-06T14:00:00

Let op: 

Het navigatie adres is: Donauweg 15 (achterzijde van het pand). Entree is aan de voorzijde. Het adres van TMG is Basisweg 30.

Legitimatie is verplicht.

Parkeerplekken zijn beperkt.