Blockchain for Brands

Blockchain: in alle vakliteratuur kun je er niet meer omheen! Is het het buzzword van 2018 of is het een wereldveranderende technologie? Van Blockchain technologie wordt gezegd dat het ons het 2e hoofdstuk van het internet zal brengen; van het internet van informatie, naar het internet van waarde. Het 1e hoofdstuk heeft advertising fundamenteel verandert, wat gaat dit 2e hoofdstuk ons dan brengen?

Presentatie Blockchain for Brands

IBM Blockchain for Dummies

blockchain

In februari organiseerden BVA en IAB al een gezamenlijke sessie over blockchain: een introductie in wat blockchain is en wat het zou kunnen betekenen voor onze industrie. Daar kwamen al interessante voorbeelden naar voren zoals blockchain voor identity management of voor Programmatic Inkoop.

Inmiddels is er een interessant Nederlands initiatief gestart. In de sessie Blockchain for Brands kwam Jarno Stolk, CEO/Founder van Blockchain startup Bchain Media hierover aan het woord. Bchain Media is een fintech startup met als doel het brengen van realtime transparantie in de media-geldstromen. Een zeer interessante ontwikkeling op het gebied van transparantie die de mediabranche fundamenteel kan veranderen. 

Datum en tijdstip:
2018-09-18T10:30:00 2018-09-18T12:00:00
Locatie:
Coca-Cola Nederland B.V.
Adres:
Watermanweg 20 Eurogate III
3067 GG ROTTERDAM
Nederland
Aanmeldperiode:
2018-06-26T15:30:00 2018-09-18T09:00:00

* Je kunt aanmelden voor deze bijeenkomst door op de knop "inschrijven" hierboven te klikken. Is deze knop niet zichtbaar, dan ben je mogelijk niet ingelogd op onze website. Lukt het na inloggen nog niet om in te schrijven of heb je geen inloggegevens, neem dan graag contact met ons op via info@bva.nl.