Basisregels Reclamerecht (herhaling)

BVA bond van adverteerders heeft op dinsdag 24 april de ‘Clinic Basisregels Reclamerecht’, herhaald omdat veel deelnemers op donderdag 18 januari niet aanwezig konden zijn i.v.m. de storm. In deze sessie werd je in één middag bijgespijkerd over de actuele regels omtrent reclamerecht.

Foto richard
Hoe groot en hoe duidelijk moeten actievoorwaarden worden vermeld in commercials? Mag je negatieve recensies verwijderen uit het reactie-forum op je website? Mag je vergelijkende reclame maken? Mag je een reply op een e-mail campagne laten bouncen? Moet een vlogger aangeven dat hij/zij reclame maakt ook al wordt deze er niet voor betaald? De antwoorden op deze vragen lijken voor de hand liggend, maar zijn in de praktijk toch vaak lastig.
 

Reclamerecht-advocaat Richard van Schaik legde in twee uur tijd hoe het reclamerecht in elkaar steekt, met veel actuele veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. En veel ruimte voor interactie. Of zoals deelnemers aan de bijeenkomst van 18 januari melden:

"inspirerend, interessant en... met humor gebracht.. een topmiddag"

"Vlot verhaal met leuke aansprekende voorbeelden. Geen wettekst gezien maar toch goed bijgespijkerd.

 

De presentatie en filmpjes vind je hier:

Presentatie basisregels reclamerecht
Filmpje Samsung Apple
Filmpje Wat kies jij, cola?
Filmpje Wat kies jij, pindakaas?

 

Datum en tijdstip:
2018-04-24T15:00:00 2018-04-24T17:00:00
Locatie:
BVA bond van adverteerders
Adres:
Hogehilweg 10
1101 CC AMSTERDAM
Nederland
Aanmeldperiode:
2018-01-24T12:00:00 2018-04-24T12:00:00

* Je kunt aanmelden voor deze bijeenkomst door op de knop "inschrijven" hierboven te klikken. Is deze knop niet zichtbaar, dan ben je mogelijk niet ingelogd op onze website. Lukt het na inloggen nog niet om in te schrijven of heb je geen inloggegevens, neem dan graag contact met ons op via info@bva.nl.