Basisregels Reclamerecht


BVA bond van adverteerders organiseert op donderdag 18 januari de ‘Clinic Basisregels Reclamerecht’. In deze sessie word je in één middag bijgespijkerd over de actuele regels omtrent reclamerecht.

Foto richard

Hoe groot en hoe duidelijk moeten actievoorwaarden worden vermeld in commercials? Mag je negatieve recensies verwijderen uit het reactie-forum op je website? Mag je vergelijkende reclame maken? Mag je een reply op een e-mail campagne laten bouncen? Moet een vlogger aangeven dat hij/zij reclame maakt ook al wordt deze er niet voor betaald? De antwoorden op deze vragen lijken voor de hand liggend, maar zijn in de praktijk toch vaak lastig.

Reden te meer om deel te nemen aan deze spoedcursus actueel reclamerecht. Met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Deze clinic wordt gegeven door reclamerecht-advocaat Richard van Schaik (DLA Piper).

De bijeenkomst is geschikt voor alle marketeers die op de hoogte willen zijn van de actuele stand van zaken. Ben je zelf al up-to-date? Stuur deze uitnodiging dan door naar je collega’s! Met name voor junior marketeers is het een snelle manier om in één keer bijgepraat te worden over het actuele regelveld.

Datum en tijdstip:
2018-01-18T15:00:00 2018-01-18T17:00:00
Locatie:
BVA bond van adverteerders
Adres:
Hogehilweg 10
1101 CC AMSTERDAM
Nederland
Aanmeldperiode:
2017-08-10T08:00:00 2018-01-18T12:00:00

* Je kunt aanmelden voor deze bijeenkomst door op de knop "inschrijven" hierboven te klikken. Is deze knop niet zichtbaar, dan ben je mogelijk niet ingelogd op onze website. Lukt het na inloggen nog niet om in te schrijven of heb je geen inloggegevens, neem dan graag contact met ons op via info@bva.nl.