Diversity Event


Als vervolg op het diversiteitscongres van vorig jaar, organiseren IAA, IAB Nederland en MWG in oktober dit jaar een tweede editie van het evenement. Omdat het onderwerp diversiteit allen in het marketing-, communicatie- en mediavak raakt, hebben andere organisaties zich aangesloten bij dit initiatief: DDA (Dutch Digital Agencies), stichting Include Now en wijzelf.
 

logos diversity


Kleurrijke top 50

Het Diversity Event wordt woensdag 3 oktober (vanaf 15:00 uur) georganiseerd in de Zuiderkerk te Amsterdam. Naast een keur aan sprekers en columnisten, zal op het event ook de Kleurrijke 50 worden bekend gemaakt. Een lijst van 50 opvallende vakgenoten die diversiteit op de kaart zetten. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Raja Felgata en Khalid Ouaziz, die al 8 jaar de Kleurrijke 100 samenstellen.

Nomineer!
Net zoals op Kleurrijke 100, zal het bij de Kleurrijke 50 van marketing, media en communicatie draaien om vakgenoten die het verschil maken en die met hun werk, persoonlijkheid en visie een bijdrage leveren aan een inclusievere samenleving. In het geval van de Kleurrijke 50 zijn dat vakgenoten die met woord en daad het marketing, media en communicatie vak inclusiever en meer divers maken.

Nomineer je vakgenoten via de website van De Kleurrijke 50 of stuur een mail naar info@bva.nl 

Kaartverkoop, wees verzekerd van een plek
Programma en sprekers worden binnenkort bekend gemaakt, maar het aantal kaarten voor het event is beperkt. Wil je verzekerd zijn van een plek, koop dan vast je kaart via de site van MWG. BVA-leden ontvangen 50% korting op de reguliere ticketprijs van 50,- en betalen 25,-.

Let op!
In tegenstelling tot wat hieronder aangegeven staat, heeft aanmelden via onze website geen zin. Kaarten voor het event zijn alleen verkrijgbaar via de site van MWG.

Datum en tijdstip:
2018-10-03T15:00:00 2018-10-03T19:00:00
Locatie:
Zuiderkerk
Adres:
Zuiderkerkhof 72
Amsterdam
Aanmeldperiode: